Om oss

Så ... Hvem er egentlig vi?  

/ 01

Vår historie

Den startet i 1971 ved at Elmatica AS ble etablert av Ragnar Bakke. Elmatica har senere vært i Bakke-familiens eie frem til bedriften ble solgt i 2021. Krysse som morselskap var en aktiv eier med profesjonelle styremedlemmer. Og med en dyktig daglig leder og ikke minst dedikerte medarbeidere, kan vi se tilbake på en eventyrlig historie med et godt resultat da Elmatica ble solgt.

Å utvikle bedrifter fikk vi mersmak for. Hele reisen har gitt oss verdfull erfaring, og på veien har vi etablert et globalt nettverk som omfavner ulike fagområder og samarbeidspartnere. Som før, er det far Arild og sønnene Morten og Jørgen Bakke som står bak Krysse.  

/ 02

Våre verdier

Vi strekker oss langt for å oppnå våre verdier til det fulle. Disse fire kjerneverdiene er det som driver oss i alt vi gjør.

Kompetent

Vår kompetanse skal bidra til å styrke våre samarbeidspartnere og skal alltid videreutvikles.

Rettferdig

Gode samarbeid handler om å gi og å ta. Står vi ovenfor et kompromiss er vårt mål å finne en gyllen middelvei alle tjener på!

Uformell

Vi vet at et godt samarbeid handler om å skape en god kultur. Med deres kunnskap om produktet/tjenesten, og vår kompetanse og nettverk oppnår vi resultater!

Skapende samarbeid

Et skapende samarbeid handler om senkede skuldre. Vi finner prestisje i resultatene vi leverer og å være en samfunnsaktiv aktør som skaper glede!

/ 03

Teamet

Lurer du på noe mer er det bare å ta kontakt med en av de hyggelige folka hos oss:

Svein Gogstad

Daglig leder
(+47) 907 38 338
svein.gogstad@krysse.no

Morten Bakke

Forretningsutvikler
(+47) 905 20 212
morten.bakke@krysse.no

Jørgen Bakke

Prosjektleder
(+47) 917 10 770
jorgen.bakke@krysse.no

Mats Hatlem

Forvalter
(+47) 484 00 905 / +1 760 509-5674 
mats.hatlem@krysse.no

Er du interessert? Se om vi er rett partner for dere: